3 fő drótból készített portréja fénykép alapján

Ha van egy kedvenc fotód, amit szívesen kitennél a faladra vagy ajándékba adnád valakinek, de nem a szokásos festmény/rajz vagy vászonkép formájában, akkor válaszd az én drótból hajlított portrémat.
Akár gyermekeidről, barátaidról, szüleidről, családodról vagy akár elhunyt szeretteidről is készülhet egy maradandó emlék egy igazán különleges, nem mindennapi formában.
A fekete drót bármilyen színű falon csodásan kiemeli az arcvonásokat, ezáltal kölcsönözve varázslatos egyediséget otthonodnak vagy irodádnak.

Mérete kb. 50x30 cm (ha egymás mellett helyezkednek el az arcok. De lehet más elrendezés is megegyezés szerint)
A megadott méret csak egy körülbelüli érték, ettől a végső méret némileg eltérhet. Természetesen kérheted kisebb vagy nagyobb méretben, erről tudunk egyeztetni.

Az ár körülbelül vállig érő ábrázolást tartalmaz.

1,5 mm vastag drótból készítem a fő vonalakat, és 1 mm vastaggal finomítom/véglegesítem az arcvonásokat és árnyékokat.
Kérlek a portré alapjának olyan fotót válassz, amit egy az egyben "lemásolhatok", tehát változtatás nélkül tudok vele dolgozni.

Az elkészült portrék súlya minimális, ezért falra 1-2 kisebb szöggel könnyedén rögzíthető.

Kb. 4-7 munkanapra szükségem van az elkészítéshez ( a folyamatban lévő, egyéb megrendelések mennyisége természetesen befolyásolják a mű elkészülésének tényleges időpontját...)

FONTOS! Kérlek vedd figyelembe, hogy drótból nem lehet olyan alapossággal/részletességgel megalkotni egy arcképet, mint rajzolással/festéssel. Hiszen míg egy vonal egy lapon bárhová rajzolható, addig a drót nem tud csak úgy "megállni" a semmiben, minden esetben tovább kell vezetni és össze kell kötni bizonyos pontjait. 

További részleteket ITT találsz 

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bátran.

24 900 Ft