Egyedi, kreatív esküvői köszönetajándék drótból rólatok

A minimum rendelési mennyiség 8 db!!!

Az általatok kiválasztott és átküldött közös fotó alapján tudom elkészíteni a körvonalatokat / sziluetteteket drótból a képeken látható módon. Ez a fotó lehet jegyesfotózáson készült fénykép vagy akár bármilyen, a szíveteknek kedves közös fotó.

Természetesen minden esetben készítek egy mintadarabot, amit befotózok és a jóváhagyásotokat követően állok neki elkészíteni a megrendelt mennyiséget.

A parafadugókat a kéréseteknek megfelelően szerkesztett és feliratozott matricával teszem még személyesebbé, így akár köszönetajándéknak is kiválóak.
A matricára a nevetek, esküvő dátuma, rövid köszönet szöveg, grafika vagy akár egy közös fotótok is kerülhet általam speciális fekete-fehér stílusban megszerkesztve.
SŐŐŐT! Akár a vendégek keresztneve is rákerülhet a parafadugókra, így ültetőkártya és köszönetajándék is lehet egyben!
Az ötletetek felvázolása után néhány látványtervet is készítek, hogy kiválaszthassátok a Nektek legjobban tetszőt.

FONTOS! A matricára csak fekete színben (tehát NEM színesben) kerül a tartalom - szerintem a fekete drót egyszerűségéhez ez passzol a legjobban.

Kedvező áron akár magából a matricából is lehet pluszban rendelni - üvegre, egyéb esküvői kiegészítőkre is ragasztható.

Magassága kb. 13-15 cm (ebből a parafa dugó kb. 4 cm)
A drót csak fekete színben kérhető!

Mivel minden darab egyedileg kézzel készül, ezért apróbb eltérések előfordulhatnak a képeken látottakhoz képest.

Az elkészítési idő minimum 5-7 munkanap, de nagyobb mennyiségnél ez több is lehet. Az elkészült termékeket már így "összeszerelve" küldöm, így nektek nincs más dolgotok, mint leadni hogy hány darabot szeretnétek, valamint egyeztetni velem a parafadugókra kerülő matrica szövegét, kinézetét és átküldeni a kedvenc fotótokat.

Nincs is annál személyesebb és kedvesebb köszönetajándék, mint ami évekkel később is emlékezteti a tulajdonosát az ifjú pár boldogságára. 

Variáció kiválasztása:

670 Ft-tól

Ezek is érdekelhetnek