Szerelmes esküvői köszönetajándék drótból parafadugóban - nyomtatott matricával

A minimum rendelési mennyiség 8 db!!!!

Személy szerint úgy gondolom, hogy az az igazán tökéletes kis esküvői köszönőajándék, amit a megajándékozott használni is tud vagy szívesen kirakja otthon, mert nem csak közvetlenül az esküvőhöz köthető, hanem csodás lakáskiegészítő és dekoráció is lehet egyben.

Sokat gondolkodtam, hogy mit is tudnék drótból ez alapján alkotni. Így született meg ez a kis egyszerű, szerelmes párt ábrázoló dísz, mely az ifjú pár boldogságát ábrázolja.

A parafadugókat a kéréseteknek megfelelően szerkesztett és feliratozott matricával teszem még személyesebbé, így akár köszönetajándéknak is kiválóak.
A matricára a nevetek, esküvő dátuma, rövid köszönő szöveg, grafika vagy akár egy közös fotótok is kerülhet általam speciális fekete-fehér stílusban megszerkesztve.
SŐŐŐT! Akár a vendégek keresztneve is rákerülhet a parafadugókra, így ültetőkártya és köszönetajándék is lehet egyben!
Az ötletetek felvázolása után néhány látványtervet is készítek, hogy kiválaszthassátok a Nektek legjobban tetszőt.

FONTOS! A matricára csak fekete színben (tehát NEM színesben) kerül a tartalom - szerintem a fekete drót egyszerűségéhez ez passzol a legjobban.

Kedvező áron akár magából a matricából is lehet pluszban rendelni - üvegre, egyéb esküvői kiegészítőkre is ragasztható.

Magassága kb. 12-13 cm (ebből a parafa dugó kb. 4 cm)
A drót csak fekete színben kérhető!

Mivel minden darab egyedileg kézzel készül, ezért apróbb eltérések előfordulhatnak a képeken látottakhoz képest.

Az elkészítési idő minimum 5-7 munkanap, de nagyobb mennyiségnél ez több is lehet. Az elkészült termékeket már így "összeszerelve" küldöm, így nektek nincs más dolgotok, mint leadni hogy hány darabot szeretnétek, valamint egyeztetni velem a matricára kerülő szöveget, betűtípust.

Variáció kiválasztása:

600 Ft-tól

Ezek is érdekelhetnek