Esküvői köszönetajándékok egyéni, személyre szabott formákkal

A minimum rendelési mennyiség 8 db!!!

Gondolkoztatok már rajta, hogy milyen forma/szimbólum jelképez legjobban Titeket és a kapcsolatotokat? Egy közös hobby, sport, szabadidős tevékenység, érdeklődési kör, közös foglalkozás/munka? Esetleg egy közös emlék - akár a megismerkedésetekkel kapcsolatban? 
Drótból bármilyen formát el tudok készíteni, így a nagy napotokon igazán kreatív és egyedi köszönőajándék lehet a vendégeknek, melyekre ha otthon ránéznek mindig Ti fogtok az eszükbe jutni.
Ráadásul a parafadugókra egyedi matrica is kerülhet - akár a vendégek nevével, így szuper köszönetajándék és ültetőkártya is egyben.

A matricára a nevetek mellett az esküvő dátuma, rövid köszönet szöveg, grafika vagy akár egy közös fotótok is kerülhet általam speciális fekete-fehér stílusban megszerkesztve.
Az ötletetek felvázolása után néhány látványtervet is készítek, hogy kiválaszthassátok a Nektek legjobban tetszőt.

FONTOS! A matricára csak fekete színben (tehát NEM színesben) kerül a tartalom - szerintem a fekete drót egyszerűségéhez ez passzol a legjobban.

Kedvező áron akár magából a matricából is lehet pluszban rendelni - üvegre, egyéb esküvői kiegészítőkre is ragasztható.

Magassága kb. 13-15 cm (ebből a parafa dugó kb. 4 cm)
A drót csak fekete színben kérhető!
A megadott ár maximum 4 különböző forma egy megrendelésen belül történő rendelése esetén érvényes.

Mivel minden darab egyedileg kézzel készül, ezért apróbb eltérések előfordulhatnak a képeken látottakhoz képest.

Az elkészítési idő minimum 5-7 munkanap, de nagyobb mennyiségnél ez több is lehet. Az elkészült termékeket már így "összeszerelve" küldöm, így nektek nincs más dolgotok, mint leadni hogy hány darabot szeretnétek, valamint egyeztetni velem a parafadugókra kerülő matrica szövegét, kinézetét és átküldeni a kedvenc fotótokat.

Nincs is annál személyesebb és kedvesebb köszönetajándék, mint ami évekkel később is emlékezteti a tulajdonosát az ifjú pár boldogságára. 

Variáció kiválasztása:

600 Ft-tól

Ezek is érdekelhetnek