Esküvői ültetőtáblák drótból, egyedi matricázott parafadugóban

A minimum rendelési mennyiség 8 db!!

Egy lakodalom aprócska, ámde fontos kellékei az ültetőtáblák. Az általam készített "ültetőkártyák" nem tömeggyártással, hanem egytől egyig kézzel készülnek, ettől igazán különlegesek és szinte bármilyen dekorációhoz, témához, színhez passzolnak.

A parafadugókat a kéréseteknek megfelelően szerkesztett és feliratozott matricával teszem még  személyesebbé, így akár köszönetajándéknak is kiválóak.
A matricára a nevetek, esküvő dátuma, rövid köszönet szöveg, grafika vagy akár egy közös fotótok is kerülhet általam speciális fekete-fehér stílusban megszerkesztve.
Az ötletetek felvázolása után néhány látványtervet is készítek, hogy kiválaszthassátok a Nektek legjobban tetszőt.

FONTOS! A matricára csak fekete színben (tehát NEM színesben) kerül a tartalom - szerintem a fekete drót egyszerűségéhez ez passzol a legjobban.

Kedvező áron akár magából a matricából is lehet pluszban rendelni - üvegre, egyéb esküvői kiegészítőkre is ragasztható. 

A névtáblák magassága kb. 9 cm (ebből a parafa dugó 4 cm)
A drót csak fekete színben kérhető.

Az elkészítési idő kb. 5-7 munkanap, de nagyobb mennyiségnél ez több is lehet.  Az ültetőkártyákat már így "összeszerelve" küldöm, így nektek nincs más dolgotok, mint elküldeni a végleges vendéglistát, valamint egyeztetni velem a parafadugóra kerülő szöveget.

Nem csak esküvőre, hanem születésnapi zsúrra, céges rendezvényre/vacsorára, babaváró bulira, karácsonyi partikra vagy akár konferenciára is tökéletes lehet.

Variáció kiválasztása:

590 Ft-tól

Ezek is érdekelhetnek: