Óvodai emlék - Ovis jelek ballagásra, matricázott parafadugóban

min.8 db!

A minimum rendelési mennyiség 8 db!
De ha mást is rendelsz, akkor lehet kevesebb darabot is kérni! 

A kisgyerekek életében fontos szerepet játszik az óvodában eltöltött idő. Barátságok alakulnak ki a kis csoporttársakkal és kötődés az óvó nénikkel, dadusokkal, dajkákkal. 

Az óvodában kapott jelekről későbbi felnőtt életük folyamán is eszükben jutnak az ott gyűjtött emlékek, élmények, az érzelmi kötelékek, a gyerekkor elfeledett szépsége és boldogsága.
Éppen ezért mikor a biztonságot nyújtó óvodai élet véget ér és eljön a búcsú ideje, kedves gesztus az óvoda intézményétől, az óvónőktől, dadáktól egy kis ajándék az ovisoknak.
Drótból tudom elkészíteni egy-egy csoport óvodás jeleinek körvonalát, melyek aztán egy-egy feliratozott parafadugóba rögzítve egy életen át emléket állítanak az óvodai éveknek.

A parafadugóra kerülő matrica szövege szabadon választható. Rákerülhet például az óvoda és a csoport neve, évszám, óvónő neve vagy akár a csoport jele is stb.  Ami fontos, hogy nagyon hosszú szöveget nem érdemes választani, mert az csak nagyon apró betűvel férne rá a parafadugóra, ami már nehezen lenne olvasható.
Az ötletetek felvázolása után néhány látványtervet is készítek, hogy kiválaszthasd a neked legjobban tetszőt.

FONTOS! A matricára csak fekete színben (tehát NEM színesben) kerül a tartalom - szerintem a fekete drót egyszerűségéhez ez passzol a legjobban.

Az ovis jelek 1,5 mm vastag drótból készülnek.
Magasságuk kb. 12-13 cm (ebből a parafadugó kb.3,7 cm)
A drót csak fekete színben kérhető!

Vásárlást követően várom a listát a jelekről, valamint egyeztetjük a matricára kerülő szöveget is.

850 Ft

Ezek is érdekelhetnek