4 fő drótból készített portréja fénykép alapján

Ha van egy kedvenc fotód, amit szívesen kitennél a faladra vagy ajándékba adnád valakinek, de nem a szokásos festmény/rajz vagy vászonkép formájában, akkor válaszd az én drótból hajlított portrémat.
Akár gyermekeidről, barátaidról, családodról vagy akár elhunyt szeretteidről is készülhet egy maradandó emlék egy igazán különleges, nem mindennapi formában. A fekete drót bármilyen színű falon csodásan kiemeli az arcvonásokat, ezáltal kölcsönözve varázslatos egyediséget otthonodnak vagy irodádnak.

Mérete kb. 40x55 cm (ha 2-2 fő portréja egymás alatt helyezkedik el. De lehet más elrendezés is megegyezés szerint)
A megadott méret csak egy körülbelüli érték, ettől a végső méret némileg eltérhet. Természetesen kérheted kisebb vagy nagyobb méretben, erről tudunk egyeztetni.

Az ár körülbelül vállig érő ábrázolást tartalmaz.

1,5 mm vastag drótból készítem a fő vonalakat, és 1 mm vastaggal finomítom/véglegesítem az arcvonásokat és árnyékokat.
Kérlek a portré alapjának olyan fotót válassz, amit egy az egyben "lemásolhatok", tehát változtatás nélkül tudok vele dolgozni.

Az elkészült portrék súlya minimális, ezért falra 1-2 kisebb szöggel könnyedén rögzíthető.

Kb. 4-7 munkanapra szükségem van az elkészítéshez ( a folyamatban lévő, egyéb megrendelések mennyisége természetesen befolyásolják a mű elkészülésének tényleges időpontját...)

FONTOS! Kérlek vedd figyelembe, hogy drótból nem lehet olyan alapossággal/részletességgel megalkotni egy arcképet, mint rajzolással/festéssel. Hiszen míg egy vonal egy lapon bárhová rajzolható, addig a drót nem tud csak úgy "megállni" a semmiben, minden esetben tovább kell vezetni és össze kell kötni bizonyos pontjait. 

További részleteket ITT találsz 

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress bátran.

29 900 Ft